Subiect: Re: Bun venit pe forumul KFan! Vin Aug 12, 2011 2:24 pm
Nume real~denisa ziua de nastere~20 februarie ~sunt un fan infocat al coreei si imi place tot ce este legata de ea ~idola mea este Han hyo joo Porecla~Sukwon ~10 ani
Mesaje: 15 Reputatie: 3 Data de inscriere: 19/07/2011 Varsta: 12 Localizare: Bucuresti
Subiect: Re: Bun venit pe forumul KFan! Sam Iul 23, 2011 8:25 am
Pai..sa ma prezint si eu... Numele meu e Andreea... Porecla e Seo(jin)... Ziua mea e pe 22 iulie...tocmai a fost.. Adour Korea..mai ales kpop... My idol e Jung So Min...
Mesaje: 12 Reputatie: 0 Data de inscriere: 16/07/2011 Varsta: 16
Subiect: Re: Bun venit pe forumul KFan! Sam Iul 16, 2011 7:04 pm
Real name : manuela~Roxana Porecla: Yumi~Tasashima Mai pe scurt: Yumi I'n FAN ASIA ador muzica ; traditiile ; filmele si cantaratii(din Korea) sunt o fire mai retrasa si timida sper sa ma distrez alaturi de voi my b'day : 4 Octomber Ja Nee!!!
Mesaje: 113 Reputatie: 0 Data de inscriere: 15/07/2011 Varsta: 14 Localizare: Bacau
Subiect: Bun venit pe forumul KFan! Vin Iul 15, 2011 10:46 pm
Buna! Si bine ai venit pe KoreanFan speram sa te distrezi alaturi de noi.Sa-ti faci prieteni,sa vorbesti pe chat,sa participi la concursuri si sa joci diferite jocuri. Va rugam sa cititi regulile acestui forum. Multumim!
Buna!
Si bine ai venit pe KoreanFan speram sa te distrezi alaturi de noi.Sa-ti faci prieteni,sa vorbesti pe chat,sa participi la concursuri si sa joci diferite jocuri.
Va rugam sa cititi regulile acestui forum.
Multumim!
Care este numele tau in coreeana? Al meu este Kim Ji Mun.
Va las sa calculati si voi si sa-mi spui care este numele tau
Numele de familie - ultima cifra din anul nasterii tale
- 0: Park
- 1: Kim
- 2: Shin
- 3: Choi
- 4: Song
- 5: Kang
- 6: Han
- 7: Lee
- 8: Sung
- 9: Jung